A leghatékonyabb módszer a mechanikai hatáson alapuló bőrfiatalító eljárások közül, egyben a hámlasztás (peeling) legmodernebb módja.  A kezelés gyors, nem fájdalmas, roppant eredményes, és minden bőrtípusra alkalmazható. Az első kezelés után már látványos eredményeket tudunk elérni. Testünket egy vékony felső hámréteg védi meg a külső környezeti tényezőktől (napfény, hő, víz, vegyi anyagok). A bőr élettani tulajdonsága a természetes hámlási folyamat, melynek során az elhalt hámsejtek fokozatosan leválnak. Ennek  a felső hámrétegnek a célzott eltávolításával azonnal megújul a bőrfelszín. A mikordermabráziós kezeléssel ezt a folyamatot jelentősen felgyorsítjuk. A hámlasztás során a gyémántszemcsékkel borított kezelőfejet  a bőrfelszínen egyenletesen mozgatva távolítjuk el az elszarusodott hámréteget.

A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes  mikrodermabrázió, amely önmagában is hatásos, eredményes bőrmegújító kezelés. Sokkal intenzívebb mint a kémia peelingek.

Ebben az esetben egy kúra során, mely 5-6 alaklomból áll, a megvastagodott hámréteg eltávolításával a bőrfelszín frissebbnek, üdébbnek tűnik.  A  kezelés során használt  orvosi hatóanyagok, majd az otthon használt kiegészítő  kozmetikumok eredményesebben  tudnak  felszívódni.

Az orvosesztétikai kezelések megkezdése előtt érdemes elvégezni, mivel  jelentősen fokozza a tűs vagy tű nélküli mesoterapia és az orvosi dermaroller kezelések hatékonyságát.

Milyen javulást lehet elérni a kezeléssel?

Javulás már az első alkalom után látszani fog. Egy kezeléssorozattal a bőr felszíne szinte újjá születik. Simábbá, fiatalosabbá, puhábbá, üdébbé válik.  A mikrodermabráziós kezelés a bőr felső rétegére hat, a mélyebb rétegeket nem érinti. Ezért ha az alapprobléma mélyebb rétegeket érint, akkor a mikrodermabráziót tű nélküli mezoterapiával (elektroporáció) vagy orvosi dermaroller kezeléssel egészítjük ki. Az orvosesztétikai szakma egyedülállónak tartja ezen kezelések kombinációjával elért eredményeket. Régebben tartós és látványos változásokat csak orvosi beavatkozással lehetett elérni.

A beavatkozást  ősztől tavaszig végezzük, a kúra időtartamára ilyenkor is fényvédő krém használatát javasoljuk!

Milyen hatása lesz a kezelésnek a bőrön?

 • a kezelés után a bőr sima tapintatú lesz
 • a bőr struktúrája megújul, így csökkenek az akne hegek, sebek, műtéti hegek nyomai
 • kisebb szarkalábak, ráncok mélysége csökken
 • a bőr hatóanyag-felszívó képessége megnő
 • pigmentfoltok elhalványodnak
 • fokozódik a kötőszövet vérellátása, üdévé válik a bőr

A kezelések és a kezeléshez használt nagy mennyiségű, koncentrált hatóanyagok szinergiában működnek (fokozzák egymás hatását), ami tovább növeli a kezelés hatékonyságát.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható a kezelés?

 • akne
 • aknés hegek
 • ránckezelés
 • tág pórusú bőr
 • pigmentfoltok
 • durva, egyenetlen bőr

Fájdalmas a kezelés?

A kezelés nem fájdalmas, érzéstelenítés nem szükséges. Kb. 10-30 percig tart a kezelendő területet nagyságától függően.

Képek kezelés előtt és után

Szabaduljon meg a kínzó pattanásoktól, jelentkezzen kezelésre!

Időpontkérés kezelésre