Orvosi hatóanyagokkal – a bőr mély rétegeit célba véve, kényeztetve szépíti meg a bőrét.

A Meso Laser technológia röviden:

A Meso Laser kezelés során tűszúrások és fájdalom nélkül, elektroporációval juttatunk nagy mennyiségű, orvosi tisztaságú hatóanyagot a bőrbe. A hatóanyag bevitelt soft lézeres biostimulációval egészítjük ki. Már az első kezelés után látványosan javul a bőr minősége. Rugalmasabbá, teltebbé, feszesebbé válik.

Ezeknek a kezeléseknek a javaslata és elvégzése már megfelelő szakmai kompetenciát igényel, ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy a kezeléseket kellő szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező személyzet végezze orvosi háttérrel.

Kinek ajánljuk a Meso Laser kezelést?

Azoknak, akik nem szeretik a tűszúrás okozta kellemetlenséget, mégis ragaszkodnak a hatékony és látványos eredményhez.

A lézeres mezoterápia egész évben végezhető, kíméletes módszer.

Fájdalmas a kezelés?

A hatóanyagokat fájdalommentesen, célzottan juttatjuk be egyenesen a sejtekbe. Mindezt tűszúrások nélkül! Az eredmény azonnal látható, a napi megszokott tevékenységet nem kell napokra kihagyni. Akár ebédidőben, nyáron is végezhető a kezelés. Átmeneti bőrpír jelentkezhet, de nincsenek napokig elhúzódó kellemetlen tünetek. Szemben a nagy teljesítményű lézerekkel, melyek kezelés utáni markáns, elhúzódó kellemetlenséggel járnak.

Milyen javulást lehet elérni a kezeléssel?

Egy kúrával, amely fiatalabb bőr esetén 4-6 alkalom, érettebb bőr esetén 6-8-10 alkalom is lehet,  látványos eredményeket tudunk elérni. A szintentartás érdekében a későbbiekben 1-2 havonta ismétlő kezelés végzése javasolt. A kezelések és a kezeléshez használt nagy mennyiségű, koncentrált hatóanyagok szinergiában működnek, ezzel is tovább növelve a kezelés hatékonyságát.

A konzultáció során egyéni állapotfelmérést, kezelési tervet készítünk. Az esztétikai bőrproblémáktól függően azonban felhívjuk a figyelmet, hogy bizonyos esetekben türelem és hosszabb idő szükséges a tartós eredmény eléréséhez

Időpontkérés Meso Laser kezelésre