Szeretnéd a Valentin napod különlegessé tenni és a párodat újra elcsábítani? Ne bízd a véletlenre! Ezekkel a sminkötletekkel garantált sikered lesz!  

Ha csábító szeretnél lenni…

Ebben az esetben a szájat hangsúlyozd ki jobban a sminkelésnél. Válassz bátran merészebb színű rúzst, akár vadító vöröset. A szem maradjon finoman árnyalt. Az ívét húzd ki szemhéjtussal a szempillák mentén. Az arc alapozásához elég egy színezett krém is, hogy ne legyen maszkszerű a hatás.
Végül befejezésképp egy üde arcpírral tökéletesítheted a csábító sminked.

Ha egy romantikus estét szeretnél…

Az arcodra egy könnyű, lágy fedésű alapozó kerüljön. A szemed kétféle rózsaszínnel árnyald. A szemzug közelébe kerüljön a világosabb, a külső ív felé haladva pedig a sötétebb rózsaszínű szemhéjszín, ezzel is mélyítve igéző tekinteted. Ezután egy szempillaspirállal tedd teljessé a hatást. Az ajkaidat egy visszafogott rózsaszín szájfénnyel emeld ki. Végül egy leheletnyi rózsaszínű arcpír, és kész is a szuper romantikus smink.

Ha titokzatosságra vágysz…

Ha titokzatos szeretnél lenni ezen a különleges napon, akkor a Te sminked a füstös szem, melyhez használhatsz fémes vagy föld színeket. Ezzel drámai lesz a tekinteted! A füstös szem elkészítése: szemeidet szemceruzával hangsúlyozd, majd a felső pillád vonalán satírozd el a vonalat. Ezután használj szempillaspirált. Az arccsontod vonalát kis pirosítóval emelheted ki. Szádra ezúttal csak egy kis visszafogott szájfény kerüljön, és már kész is az ellenállhatatlan Valentin napi sminked.