Nincs mit tenni, ha belépünk a harmadik X-be, bőrünk szép lassan kezdi elveszíteni a rugalmasságát, megjelennek az első mimikai ráncok. Egyre többen vannak azok, akik a bőrük fiatalítása érdekében kipróbálták már a mezoterápiát, vagy esetleg a lézeres kezeléseket, de az is elképzelhető, hogy egyéb  invazív eljárásoknak vetették alá magukat. Már Magyarországon is elérhető egy innovatív technológia, amely egyesíti a lézeres és a mezoterápias bőrfiatalító kezelések minden előnyét! A lézeres mezoterápiával kapcsolatban Dr. Szabó Szilárd plasztikai sebész főorvost kérdeztük, aki Magyarországon az elsők között ismerte fel a lézeres mezoterápia  jelentőségét.

<b>Dr. Szabó Szilárd plasztikai sebész főorvos:</b>

Hisz abban, hogy az esetek nagy részében elkerülhető vagy későbbre halasztható a műtéti beavatkozás. Filozófiája, hogy minden páciens számára azt a kezelési módot találják meg, ami a legkisebb beavatkozással  a leglátványosabb eredményt hozza.

<b>Miért van jelentősége a lézeres mezoterápiának az öregedési elleni harcban?</b>

A lézeres  mezoterápia az egyik legmegbízhatóbb eljárás a  bőrstruktúrájának  javítására. Ezen orvos-kozmetikai  területen a megfelelő kollagén stimuláció és a megfelelő hatóanyag bevitel elengedhetetlen. A lézeres mezoterápiás kezelés, tökéletes választás, hiszen minden eszköz és megfelelően válogatott hatóanyag rendelkezésünkre áll ahhoz, megbízható és eredményes kezeléseket érjünk el vele.<b></b>

<b>Miért pont a lézeres mezoterápia a megfelelő választás?</b>

A Meso Laser készülékkel végzett eljárás intenzív biostimuláció hatással van  bőr alkotó elemeire. Az őssejtes hyaluronsav,  peptidkoncentrátumok és egyéb orvos-kozmetikai ható anyagok mély szöveti rétegbe történő bejuttatásának jelentős szerepe van a bőr regenerálódásában, feszesítésében. A lézer következtében jelentősen növekszik a kollagéntermelődés. A kezelés intenzitása miatt az elért eredmények tartósak lesznek. A készülék olyan speciális, kifejezetten erre a célra alkalmas technológiákkal rendelkezik, melyek garantálják a sikerélményt nem csak nekünk, szakorvosoknak, hanem képzett kozmetikus kolléganőknek és a kezelést igénybevevő vendégeknek is. A Meso Laser mind a mezoterápia, mind pedig a lézer legelőnyösebb és legeredményesebb tulajdonságait egyesíti. A készülék olyan lézerrel van felszerelve, amelynek elég nagy az energiája ahhoz, hogy hatásos legyen  a bőrfiatalításban, viszont elég kicsi ahhoz, hogy kiküszöbölje a fájdalmat, hogy elkerülhető legyen az altatás. A Meso Laser -lézeres  mezoterápia a bőrfeszesítő hatást fájdalom és gyógyulási idő mentesen biztosítja.